Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Vrijdag 8 juli vindt de vierde editie plaats van Thingscon Salon op Strijp-S in Eindhoven. Deze editie, georganiseerd in nauwe samenwerking met VPRO Medialab, gaat over de rol van het ontwerp van het Internet of Things (IoT) in relatie tot de smart society. Klaas Kuitenbrouwer van De Staat van Eindhoven neemt deel aan de Salon met een presentatie van de DATAstudio.

Thingscon Salon is een maandelijks event en wordt georganiseerd door het team van Thingscon Amsterdam, de succesvolle conferentie over het ontwerpen en maken van the new connected things. Een van de belangrijkste onderdelen zijn de diepgravende workshops over verschillende thema's, die de IoT-gemeenschap verbinden. Deze workshops vormen de basis van de Thingscon Salon-bijeenkomsten. Na de workshop is een publiek programma met verscheidene sprekers, gerelateerd aan het thema ervan.

datum
08/07/2016
tijd
15:00 – 17:00
taal
Engels
 
locatie

VPRO Medialab
Kastanjelaan 500

5616 LZ Eindhoven


toegang

Gratis. Vanwege de beperkte capaciteit graag vooraf aanmelden via de Tickets-link.

De Staat van Eindhoven
Linda Vlassenrood

Dit project maakt deel uit van de programmalijn Partnerprojecten en het dossier Onderzoek.

Het Nieuwe Instituut en de gemeente Eindhoven werken samen aan een meerjarig cultuurprogramma voor de periode 2015-2017 over de veranderende verhouding tussen overheid en burger.