Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Smart City ontmoet participatiemaatschappij. Publiek forum De Staat van Eindhoven tijdens Dutch Design Week.

08/10/2015

Hoe verhoudt de ambitie van Eindhoven om een slimme stad te zijn zich met de realiteit van de participerende burger? Deze vraag en de conflicten die zich rond dit vraagstuk voor kunnen doen, staan centraal op 23 oktober a.s. tijdens de bijeenkomst De Staat van Eindhoven, onderdeel van de Dutch Design Week.

Het Nieuwe Instituut en de gemeente Eindhoven presenteren cultuurprogramma: Smart City ontmoet participatiemaatschappij

01/06/2015

Op 1 juni starten Het Nieuwe Instituut en de gemeente Eindhoven een meerjarig cultuurprogramma voor de periode 2015-2017 over de veranderende verhouding tussen overheid en burger. De samenwerking tussen een landelijk instituut en een lokale overheid komt voort uit de gedeelde overtuiging dat een multidisciplinaire visie op stadsontwikkeling noodzakelijk is.

Persbeeld

Om onderstaande persbeelden van het publiek forum op 23 oktober 2015 te kunnen downloaden heeft u een wachtwoord nodig. U kunt dit aanvragen bij Chantal Defesche, afdeling Marketing, Communicatie, Commercieel via c.defesche@hetnieuweinstituut.nl of t 010-4401255 / 06-29514704.

De Staat van Eindhoven
Linda Vlassenrood

Dit project maakt deel uit van de programmalijn Partnerprojecten en het dossier Onderzoek.

Het Nieuwe Instituut en de gemeente Eindhoven werken samen aan een meerjarig cultuurprogramma voor de periode 2015-2017 over de veranderende verhouding tussen overheid en burger.